Het starterspakket helpt je op weg

Als je net begint met het opstarten van je eigen bedrijf, dan komt er al genoeg op je af. Je hebt ontzettend veel dingen die geregeld moeten worden of waar je over na moet denken. Misschien heb je nog niet eens nagedacht over een logo, website of huisstijl of misschien weet je simpelweg niet waar te beginnen. Er komt immers veel kijken bij het ontwerpen van deze zaken en ik help je hier graag mee verder. Daarom bied ik het starterspakket aan waarmee ik je graag veel werk uit handen neem. Het opstarten van je bedrijf kost je immers al genoeg tijd en energie.

Wat is het starterspakket?

Het starterspakket wat ik aanbied is een totaalpakket maar dan tegen een gereduceerde prijs. Het starterspakket biedt o.a. een logo, huisstijl en website voor jouw bedrijf. Zoals voor al mijn producten geldt, worden deze persoonlijk op maat gemaakt en voorzie ik je uitgebreid van advies en besteed ik uitgebreid tijd en aandacht aan jouw producten. Alle producten worden ontworpen op basis van wie jij bent en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Je krijgt de producten zo aangeleverd dat je er meteen mee aan de slag kunt.

Het starterspakket bestaat uit:

  • Logo en huisstijl ontwerp
  • 6 tot 8 conceptvoorstellen (logo)
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Onbeperkt aanpassingen en perfectioneren
  • Visitekaartje, briefpapier enveloppe
  • Social media ontwerp
  • Complete website
  • Persoonlijk contact, advies en support

Het starterspakket zoals hierboven omschreven kost € 995,00 excl. btw (kun je eventueel in termijnen betalen)

Wie kan gebruikmaken van het starterspakket?

Het starterspakket is samengesteld om ervoor te zorgen dat startende ondernemers een goede en professionele start op de arbeidsmarkt kunnen maken, want zoals ze zeggen: een goed begin is het halve werk. Met een startende ondernemer worden mensen of bedrijven bedoeld die niet langer dan 6 maanden ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Mocht je niet van alle onderdelen van het starterspakket gebruik willen maken, dan is dat ook mogelijk. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om het starterspakket uit te breiden. Houd er dan rekening mee dan de kosten hiervoor kunnen variëren.

Wanneer je wel langer dan 6 maanden ingeschreven staat, kun je nog steeds gebruik maken van een totaalpakket maar je kunt dan helaas geen gebruik meer maken van de korting. In principe geldt dan de vaste prijs, maar ook hier geldt: als je aanpassingen in het pakket wilt doen, dan kan de prijs afwijken.

Starterspakket aanvragen

15 + 3 =