Ik ben Zums en Zums ben ik

Mijn naam is Denise Schaefers – Zumbrink, maar ik geef de voorkeur aan mijn meisjesnaam Zumbrink (Zums). Ik ben een grafisch vormgever die graag buiten in de natuur is om inspiratie op te doen en deze inspiratie gebruik ik om startende ondernemers te helpen met het ontwerpen van al hun grafische uitingen. Ontwerpen, tekenen en schetsen is wat bij mij past. Mijn werk is mijn passie en daar ben ik trots op. Daarom zorg ik met mijn liefde en passie voor het vak voor persoonlijke ontwerpen die gemaakt zijn met echte aandacht.

 

Ik vind het belangrijk om de passie en liefde die ik voor mijn vak heb over te brengen op mijn klanten en vervolgens de passie en liefde die zij voor hun werk hebben weer om te zetten in een persoonlijk en passend(e) logo, huisstijl of website. Ik zet hiervoor graag mijn kennis, creativiteit en ervaring in. Samen met jou ga ik op zoek naar de uitstraling en boodschap die het beste bij jouw bedrijf past en hoe we dit samen uit kunnen werken naar een mooi concept.

De liefde en passie voor het vak zat er al van jongs af aan in want de creatieve genen kreeg ik van mijn ouders. Al snel hield ik me bezig met tekenen en het was dan ook geen verrassing dat de hoogste cijfers op mijn rapport initieel van de tekenlessen kwamen. In groep 8 hingen mijn eerste kunstwerken regelmatig op het raam van het klaslokaal. In die tijd zette ik ook mijn eerste eigen vormgegeven website in elkaar en nog voordat ik naar de middelbare school ging stond het vast wat mijn toekomst zou worden. Deze passie zorgde ervoor dat ik op een grafische middelbare school mijn eerste vaklessen kon volgen en de keuze voor een vervolgopleiding was zo gemaakt. In 2011 kreeg ik mijn diploma van de vervolgopleiding mediavormgeving.

Vanaf dat moment kon ik van mijn passie en hobby mijn beroep gaan maken. Gelukkig maar, want de tekenspullen en benodigdheden voor het ontwerpen moesten natuurlijk ook betaald worden. Ik begon met ervaring op doen in loondienst en kwam vervolgens terecht bij web development. Uiteindelijk ging ik helemaal terug naar het begin en nu is de cirkel rond: zelf tekenen en vormgeven.

Mijn inspiratie haal ik uit de omgeving waar ik woon, namelijk Landgoed Lievensberg. Dit is een bosrijke omgeving bij Bergen op Zoom. Het bestaat onder andere uit een bos, stuifduinen en een prachtig heideveld. Deze bijzonder natuurrijke en kleurrijke omgeving vormt een grote bron van inspiratie die ik graag terug laat komen in een mooi en persoonlijk ontwerp dat bij je past. Hierdoor ga ik op een andere manier te werk dan de meeste grafische vormgevers. Dit zorgt ervoor dat kan ik het beste in mezelf naar boven halen. Dit is de grafisch vormgever die ik wil zijn en wat ik het liefste doe. Geen opsmuk, persoonlijk, betaalbaar en met ontzettend veel liefde en passie voor het vak.