Neem gerust eens contact op

Het is voor elk bedrijf belangrijk om een goede uitstraling en een goed verhaal naar de buitenwereld toe te communiceren. Met mijn bedrijf streef ik ernaar om mensen en bedrijven hierbij te helpen door middel van het ontwerpen van een logo, huisstijl, stijl of grafische vormgeving. Met mijn passie voor het ontwerpen hoop ik bedrijven te kunnen helpen met deze zaken zodat bedrijven een duidelijke boodschap uit kunnen stralen naar de buitenwereld en zichzelf sterk in de markt neer kunnen zetten.

Op de website heb je waarschijnlijk al een hoop informatie kunnen lezen, maar het kan altijd gebeuren dat je nog vragen hebt. Dat is natuurlijk geen probleem en je kunt hiervoor contact met mij opnemen. Ik doe mijn uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen en te informeren. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@zums.nl of te bellen naar 06 – 43 13 70 08. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn ontwerpen, dan verwijs ik je graag door naar Instagram. Heb je interesse maar wil je nog wat advies? Dan mag je mij altijd benaderen. Wil je gebruik maken van één van mijn diensten? Dan kun je contact met mij opnemen door een e-mail te sturen of te bellen. Mocht ik je niet direct te woord kunnen staan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik help je met veel enthousiasme verder en ik hoop je snel te spreken.

Bel mij

06 – 43 13 70 08
Tussen 10:00 en 16:00

Email mij

info@zums.nl

6 + 8 =